Agriturismo \ Orvieto \ Locanda Rosati

  • Umbria-Verde Agriturismo's
  • June 13, 2017
  • Comments Off on Agriturismo \ Orvieto \ Locanda Rosati
  • Welkom

Locanda Rosati is een typische stenen boerderij op een berg, een paar kilometer van Orvieto, aan de weg van Orvieto naar het meer van Bolsena. Locanda Rosati is een heerlijke warme plaats om tot rust te komen na een dag van bezoek in de schitterende omgeving of aan één van de vele bezoeken aan de middeleeuwse stadjes. De belangrijkste zorg van de eigenaar is om u verblijf zo ontspannen en plezierig mogelijk te maken. In Locanda Rosati zelf is het ook prima vertoeven. Buiten in de mooie grote tuin met zwembad en waar u vanaf een heuvel Orvieto kunt zien liggen.

Van binnen is Locanda Rosati in stijl gerestaureerd. De houtbalken plafonds, de muren van tufsteen, de met de hand uitgehakte kelder, de terracotta tegelvloeren en de kamers die ingericht zijn met de meubels van een bekende plaatselijke meubelmaker, geven dit agriturismo een authentiek uiterlijk.
Beneden is het ook heerlijk vertoeven in één van de twee ‘huiskamers’ waar ‘s avonds de gasten uit allerlei werelddelen kennis met elkaar maken, voordat ze kunnen gaan genieten van de typische Umbrische gerechten in de eetkamer.

Lange avonden worden in deze eetkamer doorgebracht aan één, grote tafel waar alle gasten samen met de eigenaar eten en ervaringen uitwisselen. Een verblijf in Locanda Rosati zal u alleen al daarom zeker bijblijven.

Reacties van gasten:
U kunt ook een reactie achterlaten via het contactformulier in de rubriek “contact”

We hebben een prima tijd gehad in Rosati. Echt verwennerij met dat lekkere eten en die gastvrijheid.

Locanda Rosati – a serendipitous discovery!
Wonderfully warm and charming ambience. Umbria represented at its best.
Definitely a place to which to return.

As always our favorite stop with our favorite family in our favorite region.

We had incredible time here.
Peaceful and charming, live and vibrant.

Website: http://www.locandarosati.it

‘Klik hier voor reserveringsinformatie