De 18-holes Championship Golf Course van Antognolla, ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Robert Trent Jones Jr. is gelegen in het centrum van Umbrië slechts 20 minuten ten noorden van Perugia.

De golfcourse wordt gedomineerd door het middeleeuwse kasteel van Antognolla en is een overweldigende ervaring voor zowel de professionele golfer als de amateurgolfer. Het subtiele en interessante ontwerp van Trent Jones wordt aangevuld door de natuurlijke schoonheid van het gebied, het ongerepte uitzicht, de bossen en de spectaculaire middeleeuwse architectuur op en rond de golfbaan. Elke hole biedt een nieuwe en spannende uitdaging. Het slimme ontwerp maakt het een plezierige ervaring voor zowel de lage als hoge handicapgolfer.

De Antognolla golfschool wordt geleid door de pro Santiago Mignini, die gebruik maakt van alle moderne lesmethoden. Santiago heeft een indrukwekkende kennis en ervaring en heeft gespeeld in het Italiaanse Juniorenteam.

Driving range & Putting Green:

De Antognolla driving range en puttinggreen liggen naast het clubhuis en de proshop. Van daaruit heeft u een prachtig uitzicht op het kasteel en het is dus een geweldige plek om te oefenen en de warming-up te doen voor de wedstrijd. Deze faciliteit is zeven dagen per week geopend van 9.00 uur tot 20.00 uur. De outdoor driving range bestaat uit:

  • Afslagafstand van ongeveer 250 meter;
  • Tal van afslagplaatsen met verschillende perspectieven;
  • Een overdekt onderwijsgedeelte
  • Oefengreen en afstandsmarkers.
  • Grote golvende chipping- en puttinggreen

Diensten en faciliteiten:

De Proshop biedt een uitgebreide reeks van zorgvuldig geselecteerde golfkleding en geschenken. Veel items zijn specifiek en uniek voor Antognolla. Daarnaast kunt u in de proshop clubs huren en alle andere benodigdheden die een gastspeler nodig heeft.

De heren- en dameskleedruimtes met douches zijn gevestigd in een prachtig gerestaureerd gebouw in de buurt van de proshop. Deze zijn beschikbaar voor de golfers en gasten zoals ook het grote openluchtzwembad en de ligstoelen.

Het clubhuis, met zijn gezellige bar en restaurant, is de perfecte plek om te ontspannen na een rondje golf. De chef-koks bereiden originele, lokale Umbrische gerechten met verse ingrediënten van het Antognolla landgoed. Ook worden er handgemaakte pizza’s gebakken in de authentieke houten pizzaoven die al honderden jaren in gebruik is.

De medewerkers van Antognolla kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen voor een unieke Italiaanse golf- en dinerervaring. Ons doel is ervoor te zorgen dat u een geweldige tijd heeft en kunt genieten van alles wat Antognolla te bieden heeft.

www.antognollagolf.com

Op het landgoed op slechts twee minuten van de golfbaan zijn er luxe villa’s, appartementen en suites beschikbaar voor verhuur met de service van een 5-sterren hotel en resort.