Appartementen \ Gubbio \ Il Palazzetto

  • Umbria-Verde Agriturismo's
  • June 13, 2017
  • Comments Off on Appartementen \ Gubbio \ Il Palazzetto
  • Welkom

Il Palazzetto

LAST MINUTE AANBIEDING:

Vanaf 1 juni 2013 geldt 20 % korting op de boeking bij Il Palazzetto voor juni, juli en agustus 2013.

De zoete vrede van ongerepte bossen en weilanden. Als u de doorgaande weg SS219 neemt, rijdt u verder in een bucolisch landschap met groene eiken, essen en gele brem om zo een oude boerderij te bereiken uit de achttiende eeuw: Il Palazzetto. Langs de witte weg is het niet ongebruikelijk om, vooral ‘s nachts, herten, fazanten, stekelvarkens, dassen, hazen en eekhoorns tegen te komen.

Il Palazzetto ligt in een oase van vrede en rust en het bijbehorende land strekt zich uit over 36 hectare aan weelderige gazons en kronkelende beboste gebieden. De gasten worden verwelkomd in een landhuis dat, na een complete renovatie met behoud van de originele kenmerken, vijf comfortabele appartementen biedt. Ideaal voor degenen die ver van het lawaai van de stad op het platteland willen ontspannen. Het grootste appartement is een vierkamerappartement van 107 vierkante meter. Dit appartement heeft naast drie slaapkamers een badkamer, een keuken en een ruime woonkamer ingericht met een oude open haard. Een ander appartement (trilocale) is geschikt voor vier personen. Dit heeft ook een woonkamer met open haard en een gezellige eetkamer met aangrenzende keuken en biedt een panoramisch uitzicht. Verder zijn er nog twee appartementen en een studio, allemaal met een privé balkon en een kitchenette. Alle appartementen zijn voorzien van functionele meubels en alle comfort in combinatie met de rustieke stijl van het huis, vooral mooi zichtbaar in de rotsstenen muren.

Buiten het huis, aan de noordkant, is een wijd open prachtig landschap met het rivierendal Chiascio en met uitzicht op het park van de Monte Cucco, dat oproept om op excursie te gaan naar een van de prestigieuze en spectaculaire parken van Umbrië-Marken. Daarnaast kunt u op Il Palazzetto ook heerlijk ontspannen in het buitenzwembad en is er voor de kinderen ook een speeltuintje.

Op 15 minuten rijden ligt het historische centrum van Gubbio met zijn middeleeuwse paleizen en kerken, variërend van de pre-Romeinse periode tot aan het einde van 1400, zijn musea, de festivals zoals het Corsa dei Ceri op15 mei , de Palio della Balestra, het muziek- en theaterfestival in juli-augustus, de truffelbeurs op 1 november, de antiekmarkt in de derde week van elke maand, het Nationale Palio della Crossbow-schot op 14 augustus, het muzikale en theatrale seizoen dat plaatsvindt tijdens de maanden juli-augustus, de truffel Fair die begint op 1 november, de antiekmarkt die wordt gehouden in de derde week van de maand, de winkels en kramen met ambachten en levensmiddelen uit het gebied.

Website: http://www.palazzetto.org

‘Klik hier voor reserveringsinformatie