Andrea Brunetti – complete bouwbegeleiding

Sinds 2003 restaureren wij, Geometra Andrea Brunetti en Caroline van den Dool, appartementen, (land)huizen en boerderijen. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers wordt er op professionele wijze gebouwd en of verbouwd. Ons werk omvat de organisatie van het gehele ontwerp- en bouwproces of, indien gewenst, een deel daarvan.

Andrea Brunetti
is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de benodigde bouwvergunningen nadat samen met de opdrachtgever is bepaald wat er precies moet gebeuren. Hij bemiddelt namens de opdrachtgever en stelt contracten op met aannemers. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de voortgang en de kwaliteit van de bouw. Hij bezoekt dagelijks de projecten.

Caroline van den Dool zorgt voor de communicatie met de opdrachtgevers.Eén a twee keer per week wordt er op de privé pagina van de opdrachtgever een update met foto’s geplaatst. Ook worden de eventuele vragen van de aannemer(s) of Andrea geplaatst. Ook regelt zij op verzoek zaken die buiten de bouw vallen, bijvoorbeeld electra, water, telefoon, ADSL, residentie, de aanschaf van een keuken of een auto, etc. Van uw tweede huis in Italie wilt u vooral genieten als u er bent en u niet teveel zorgen maken als u er niet kunt zijn.

Klik hier voor de website van Andrea & Caroline