Locanda \ Citt� di Castello \ La Locanda del Borgo

  • Umbria-Verde Agriturismo's
  • June 13, 2017
  • Comments Off on Locanda \ Citt� di Castello \ La Locanda del Borgo
  • Welkom

La Locanda del Borgo ligt in het middeleeuwse dorp Pietralunga, Noord-Umbrië. Het is het historische land van heiligen en pelgrims, regio van het groene platteland, waar het klimaat mild blijft gedurende het grootste deel van het jaar.

Volg de de wijn- en olijfoliepaden, waar natuur en cultuur samenkomen, en bezoek de artistieke steden die de wonderen en de geschiedenis laten zien van de Middeleeuwen tot de Renaissance. Bekijk de met bossen bedekte bergen en meren. Steek de heuvels en hoogvlakten over, waar dorpen en nederzettingen schaars zijn en in harmonie met de natuur.

La Locanda del Borgo ligt in deze prachtige omgeving, aan de rand van het dorp, omgeven door eeuwenoude bomen en wilde bloemen. Het huis werd gebouwd in de 15e eeuw en is in de eeuwen die volgden, aangepast en vergroot tot het huidige, moderne aristocratische landhuis.

Door restauratie en renovatie zijn de binnenruimtes aangepast aan de moderne tijd met respect voor de oorspronkelijke architectuur en gebruik makend van originele materialen. Met greystone en metselwerk vloeren, robuuste eiken-en kastanjehouten balken en antieke armaturen is het huidige landhuis opgebouwd met behoud van de oorspronkelijke charme.

Alle kamers en suites zijn groot, stijlvol en comfortabel en exclusief ingericht met laat 19e of begin 20e eeuws meubilair. Wij bieden het comfort en de voorzieningen van een modern hotel met de charme en privacy van een kleine herberg. Op de kamers zijn televisie, telefoon, luchtdroger, kluisje voor waardevolle spullen en gratis wifi voorhanden.

Website: http://www.locandadelborgo.com

‘Klik hier voor reserveringsinformatie