Agriturismo

Van oorsprong zijn agriturismo’ s boerderijen of boerenvilla’ s die zijn verbouwd tot accommodaties, en te vinden op veelal prachtige en rustieke locaties, waar de gasten worden gehuisvest in vaak prachtig gerestaureerde kamers dan wel appartementen. Door de kleinschaligheid, de bijzondere ambiance, de persoonlijke benadering, het gebruik van de eigen producten voor de authentieke gerechten, zal een verblijf in een agriturismo een unieke gebeurtenis zijn die u bij zal blijven. Daarnaast worden soms activiteiten aangeboden, om zo kennis te maken met het dagelijkse leven.

Aan de linkerkant van deze pagina vindt u een lijst van agriturismo’s in de regio Umbrië met korte informatie en een aantal foto’s. Via de link, die onder de informatie gegeven wordt, komt u rechtstreeks terecht op de website van de genoemde agriturismo. Daar kunt u uitgebreide informatie vinden en direct boeken, zonder extra kosten van een tussenpersoon.
Daarnaast kunt u ons altijd vrijblijvend om advies vragen (Via de rubriek ‘contact’). Dit advies is gebaseerd op onze eigen ervaringen en die van onze bezoekers. Wel wijzen wij er u nadrukkelijk op dat uw uiteindelijke boeking en verblijf uw eigen verantwoordelijkheid is. Indien nodig willen wij u graag helpen bij een boeking, hier zijn geen kosten aan verbonden.

U kunt ook vrijblijvend informeren (Via de rubriek ‘contact’) naar de vele mogelijkheden, zoals activiteitenweken voor groepen op maat, privé of groepsbegeleiding, bedrijfsvakanties, afhuren van een locatie, mogelijkheden voor workshops en conferenties etc.